2014. június 13., péntek

Árnika birodalma kitárta kapuit

A héten lerágtam az összes körmöm... Eleve izgatott voltam a webshop indulása miatt, de amikor szerdán, a kitűzött napon egyre csak teltek az órák, a fejlesztők meg semmi jó hírrel nem szolgáltak, bevallom, kicsit elkeseredtem. 

A nagy riadalom után viszont csütörtökön próbáltam kicsit oldódni - mondván, hogy ez még azért nem a világ vége, és tudom, hogy Ti is mind nagy-nagy türelemmel vagytok felém. A feszültséglevezetés eredményeként pedig létrejött az Árnika készletek új családjának első tagja:Ő Freddie az oposszum, a Gömbörgők közül. Ugye milyen cuki??? El is szállt minden haragom, és elkezdtem tervezgetni a család többi tagját is.

Amíg Freddie tartotta bennem a lelket, a webshoppal kapcsolatos problémák is mind elsimultak. Ez ám a terápia! ;) És akkor már kész volt, nem kellett semmit javítani, teljes pompájában díszelgett az arnikashop.com webáruház. Nézegessétek, lapozgassátok, fedezzétek fel minden zegzugát, mert rengeteg kincset rejt!A weboldalon is találtok blogot, az első bejegyzést Anya (azaz Márti) írta, és továbbra is számíthattok tőle sok-sok jó tanácsra, kedves gondolatra. 

Időközben Annás lecsapott egy-két finomságra, és máris csodaszép horgolmánnyá változott a kezei között, ide nézzetek! Remélem, Ti is élvezitek majd a munkát az Árnika alapanyagokkal!


Egy szó, mint száz, máris megtelt élettel Árnika birodalma, a webshop pedig előttetek is nyitva áll.
Nektek melyik a kedvenc terméketek?

Zemplényi Luca

1 megjegyzés: