2014. július 20., vasárnap

Az ürügy

Az ember lányának ritkán adatik meg egy rendes ürügy, amire hivatkozva új ruhát varrhat magának, és kiélvezheti az anyagválasztás, az alkotás, és egy új ruha adta élvezeteket.

Beköszöntött az esküvőszezon, és idén is több kedves meghívásnak tehettünk eleget. Imádom az alkalmi ruháimat, néha csak úgy benézek a szekrénybe, hogy megszeretgessem őket, idén viszont a kivétel nélkül testhezálló ruhák nem a régi hatást keltették rajtam... Nem, nem vallom be, hogy kezdek elhízni, ezt semmiképp sem engedném meg magamnak :). Azt viszont immáron be kell ismernem, hogy a pocakom megállíthatatlanul nő, sőt meg sem akarom állítani, mivel egy új kis élet növekszik odabent, immáron karokkal, lábakkal, minden szükséges tartozékkal. :)

Ez ám az igazi ürügy egy új ruhához!!! Azért egy echte kismamaruhát mégsem akartam gyártani (gondoltam elég idő lesz még rá), de találtam egyet egy Burdában, amivel a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad.



Rendkívül egyszerű vonalvezetés, de elképesztően mutatósnak tartom, és rendkívül kényelmes viselet. Két este alatt összedobtam, és remek szolgálatot tett. Bár volt, aki megjegyezte, hogy bizony gyanús... :D



Nektek hogy tetszik?


























Zemplényi Luca

10 megjegyzés:

  1. WOW, gratulálok, ez aztán a hír... (persze a ruha csini, meg minden...)

    VálaszTörlés
  2. A ruha szuper, te gyönyörű vagy, a hír csodás. Gratulálok, boldog babavárást kívánok!

    VálaszTörlés
  3. A puncsosoknak ugye csak a ruha új, de az is nagy királyság! :-)

    VálaszTörlés
  4. Klassz a ruha, jól áll, amit takar, az meg egyenesen csodás! Sok örömet, jó egészséget nektek!

    VálaszTörlés
  5. Ez így kerek :))) Boldog babavárást kívánok, vigyázz magatokra :)

    VálaszTörlés
  6. De csodálatos. Mellesleg a ruha is! :)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm szépen Mindenkinek a kedves szavakat :) !

    VálaszTörlés