2015. május 7., csütörtök

Nekem mindegy, csak a színe legyen vörös...*

... gondoltam, mikor nekiláttam ennek az övnek. (Az előzményekről itt írtam.)
Piros és fényes, és igazán olyanra sikerült, amilyet szerettem volna.

Az öv remekül megtöri a ruha hálóing-szerűségét, a két bojt pedig vidáman feldobja az egyszerű vonalvezetést :)A kezdéshez ezt a különleges, keleties csomót használtam, így egy hurok is keletkezett, amibe be lehet fűzni az öv másik végét. Imádom a makramét!! :)A pikós csomózás nagyon bejött, öröm volt készíteni is, és szerintem a ruha mintájához is nagyon passzol. Ahogy a korábbi bejegyzésben írtam, azt már az elején eldöntöttem, hogy kellenek bojtok is, amiket végül piros láncra fűztem fel, ami kicsit lehúzza az övet, és szépen ringatóznak rajta a bojtok is.


Így született meg pillanatnyi álmaim ruhája egy fényes, piros, bojtos övvel. Már csak egy piros lakkcipő hiányzik hozzá... ;)

*Kiss Tibor

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett, és tényleg kellett ennek a ruhának ez a társ! Makramézni nem tudok, de ezt szépséget látva muszáj lesz egyszer ezt is megtanulni. :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszi szépen :) ! Tervezek hozzá részletes elkészítési útmutatót, meg egyéb makramés videós segédleteket is, úgyhogy ha kedvet érzel hozzá, könnyen megtanulhatod ;)

    VálaszTörlés