2014. május 8., csütörtök

Lesz nekem egy szigetem...

Ismeritek Fehér Klára Lesz nekem egy szigetem című könyvét? Elsős koromban olvasta fel nekünk a tanító bácsink, és azóta is sokszor gondolok erre a történetre. Egy kisfiúról szól, aki a nyári szünet alatt felépíti saját birodalmát, egy kis szigetet, ahol mindene megvan, amiről csak álmodik.

Egy kicsit én is így érzem most, kaptam egy kis szünidőt, és vele az esélyt, hogy megalkossam Árnika birodalmát. Ez a blog az első hírnök, kérlek fogadjátok szeretettel!

Íme, a logó:


Az Árnika Impressions webáruháza hamarosan megnyitja kapuit, és hogy mit is találtok benne? A kézművesség különféle területeiről (kötés/horgolás, varrás/hímzés, gyöngyfűzés) válogatott készleteket, melyekből hip-hop csodás ékszereket, mókás figurákat vagy kedves ajándékokat rittyenthettek, akár kezdőként is. A cél az önfeledt szórakozás, az örömteli kézimunkázás és a garantált sikerélmény. Így nem csak egy szép tárggyal gazdagodsz, hanem valóságos terápiában részesülhetsz az alkotás által. Ugye milyen izgalmasan hangzik?
Azok is csemegézhetnek, akik inkább önálló ötleteket valósítanának meg, hiszen a készletek darabjai és sok más ínyencség külön-külön is megvásárolható.

Így építgetem tehát pár hete a szigetemet, ami egyre kerekebb lesz, és remélem, hogy a látogatók is számára is vonzónak bizonyul. (Számomra egy komplett játszótér :) ).

Sokan tudjátok, hogy az Árnika Impressions létrejöttét egy 360 fokos váltás előzte meg, hiszen elhagytam fonalboltocskámat, és elköltöztem Budapest közeléből. Az új élet szele frissítően leng körül, ugyanakkor a hirtelen változás nagyon nehéz. Ami régi és új életemet összeköti, az egy ajándék, amit mindenképpen szeretnék megmutatni Nektek:


Ezt a takarót (esetleg függönyt az új boltban) azok készítették, akik az elmúlt években közel kerültek hozzám, sokat segítettek, így aztán meg is nehezítették az elszakadást. Mindenki készített bele négyzeteket, melyet a végén tarkabarkára összeállítottak.
Nagyon szeretem, mert emlékeztet rájuk, ugyanakkor bizakodással tölt el a jövővel kapcsolatban, köszönöm Nektek Lányok! :)
Akik készítették: 
MarcsiEszter, Annás, Zsuzsa, Anett, Szilvi, Bea, Kata, Réka, Kriszti, Viki, Tündi

És mi lesz az, amit ezen a blogon találtok majd? Sok-sok vidám projektet, inspiráló képeket, hasznos tanácsokat és kulisszatitkokat Árnika boltjáról.
Tartsatok velem! :)

Zemplényi Luca






9 megjegyzés:

  1. Kíváncsi voltam, ki lesz az :)

    VálaszTörlés
  2. Sok sikert, Luca!
    (Persze, én meg Maristól jövök...)

    VálaszTörlés
  3. Az elmúlt időszakban többször is jártam úgy, hogy vásároltam alapanyagot valamihez, de nem jót választottam, így másik projektet kellett kezdenem. Ez eszméletlen pénzkiadás, és nagyban csökkenti az önértékelésem...Ezért úgy döntöttem, ezentúl olyat szeretnék, ami sikerül :-D Vagy kész csomagot vásárolok ;-)

    VálaszTörlés
  4. Tudom, hogy sokan küzdenek ilyen problémával... Pedig az ember arra vágyik, hogy stresszmentesítse magát a kézimunka által, nem? :) Közben meg sokszor még több stresszel jár... Na de majd Árnika boltjában ;)

    VálaszTörlés
  5. Hahóóóóóóóóóóóóóóó :))))))) De jó, hogy itt vagy :) (Én is Maristól jövök...)

    VálaszTörlés
  6. Remélem, hogy minden álmod/terved valóra válik, és addig is idejárok majd drukkolni és ámulni-bámulni! :D

    (Nem csak Maristól, mint most!)

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm szépen Lányok! :)

    VálaszTörlés
  8. Sok sikert kívánok neked én is, és izgatottam várom, milyen boltocskával állsz elő!

    Tünde

    VálaszTörlés