2015. december 7., hétfő

Ametiszt orchidea - Colortrend játék #10

Hihetetlen, de ez már a 10. hete a Colortrend játéknak! Ma délelőtt ejtettem meg a harmadik sorsolást, az eredményt a cikk végén találjátok.
Ezen a héten egy igazán különleges paletta következik, melynek neve Ametiszt orchidea.


Tudom, kicsit furcsa az elnevezés, de mindjárt megmagyarázom. Az ametisztet a koronák ékszerének is szokták nevezni, gyönyörű, mély lila szín. A féldrágakő keménységét viszont az orchidea virágának lágysága ellensúlyozza, így kapunk egy bársonyos, mégis királyian elegáns palettát.

Ezek a fáradt árnyalatok titokzatosságot sugároznak, ugyanakkor kellően élénkek ahhoz, hogy érzéki színeket adjanak az őszi/téli ruhatárnak.
Megfelelő anyaggal kombinálva igazi ünnepi színekbe burkolózhatsz velük, nézzétek csak a ruhakölteményeket:

Kép forrása itt
Az az érzésem, hogy így az adventi készülődés alatt különösen népszerű lesz ez a paletta, úgyhogy remélem, sok szép alkotást küldtök továbbra is!

És most a ma délelőtti sorsolásról:
A nevezők között ezúttal Marcsinak, vagyis a Kamilla Manufaktúra alkotónőjének kedvezett a szerencse. Ő egy 1000 Ft-os utalványt kap, amit az Árnika shopban bármikor elkölthet.
A játék hírét megosztók közül pedig Patkós Andrea neve került ki a virtuális kalapból, nyereménye egy 500 Ft-os vásárlási utalvány.
Gratulálok a nyerteseknek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése