2015. december 28., hétfő

Ragyogó, telt színek - Colortrend játék #13

A Colortrend játék elmúlt hetén ezüst palettával vártuk a karácsonyt, most pedig a Ragyogó, telt színek palettájával készülünk a Szilveszterre.
Nem mellékes az sem, hogy ma délelőtt sorsoltam a nevezők és a játék hírét megosztók között is. A szerencsés nyertesek: Gubancoló, aki egy 1000 Ft-os utalvánnyal gazdagodott, illetve Csedő Ildikó, aki egy 500 Ft-os utalványt költhet el az Árnika shopban. Gratulálok a nyerteseknek! :)

Most pedig nézzük a Ragyogó,telt színek palettáját:


Ez aztán a merész összeállítás! És igen, ez a mindent-mindennel paletta most kicsit lényegtelenné teszi a többi palettát, de hát mit lehet tenni, ez is az idei divat része... Na persze nem mindenki viseli el magán az ilyen élénk színeket még egyesével sem, nem hogy együtt. Mégis, néha jó kitűnni a tömegből egy-egy meghökkentő színnel vagy színpárosítással, és a Szilveszter is egy remek alkalom erre. Ha jól tudod viselni a színek kavalkádját, akkor bizony káprázatos leszel a bulin :).

A tervezők sem finomkodtak a színpárosításoknál:


Mindkét kép forrása itt

A jelszó azért a vidámság marad, de ez nem zárja ki az eleganciát. Ti el tudnátok képzelni egy ezekhez hasonló összeállítást magatokon? Nekem pl. az első kép középső ruhája nagyon megtetszett!
Holnap jövök az inspirációkkal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése