2015. október 12., hétfő

Száraz gyógynövények - Colortrend játék #2

Megint hétfő... Hogy kicsit könnyebb legyen elviselni, íme a Colortrend játék következő palettája, amelynek elnevezése: száraz gyógynövények.


Na, ezek aztán igazi téli színek, ha januárban elmegyek kirándulni, az erdő pontosan ugyanilyen színekben pompázik. Fagyott föld, elszáradt növények, megbarnult avar, gyógytea hektoliterben mérve... Így leírva nem hangzik valami jól, de azért ha elképzelem a téli erdei sétát, úgy mégis nagyon kellemes érzések támadnak bennem. Nyugalom, vegetálás, elcsendesülés, magunkba figyelés. És lám, a bemutatott ruhák is nyugodt eleganciát, természetességet, kellemes visszafogottságot sugároznak. Vessetek csak rájuk egy pillantást:

Forrás itt
Itt a bőr, szőrme, fa és egyéb természetes vagy természetesnek ható anyagokat lehet nagyon jól használni, ha a textúrával szeretnénk feldobni az összhatást.

Megint gyűjtöttem néhány holmit az Árnika shopból a száraz gyógynövények jegyében:Nos, van kedvetek velem tartani, és készíteni valamit ezekből a színekből? Akkor munkára fel, hajrá! 

Ha esetleg szükségetek van gondolatébresztésre, akkor nézzetek be holnap este az inspirációs bejegyzésért!

Jó játékot!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése