2015. október 19., hétfő

Lagúna - Colortrend játék #3

Hohohohó! Ebben a csúnya őszi esőben nagyon jól fog esni a Colortrend játék következő palettája, ami megtöri az eddig elhatalmasodó fáradt színek uralmát. Nézzétek csak, ugye milyen üdítő látvány?
A Lagúna névre keresztelt palettában frissítő petrolok és türkizek szerepelnek, a halványtól egészen a haragos zöldeskékig. Ezek a színek üdítő ellenpontjai a szokványos őszi meleg árnyalatoknak, eleganciát és magabiztosságot sugároznak, a zöldes beütés miatt viszont emlékeztetnek a kandalló melegénél töltött kellemes estékre. De az is jól eshet, ha a nyári strandot juttatják eszedbe ezek a kékes árnyalatok a goromba időjárás közepette.

Forrás itt
Anyagok tekintetében sok mindent eltűrnek ezek az árnyalatok, de idén kifejezetten ezek a fényes türkizek lesznek divatosak, úgy mint a fényes selyem, szatén, bőr. de a bársony is szerepet kap.

Az Árnika shopban többek között ezeket az anyagokat találtam ehhez a palettához:


Nektek elárulhatom, hogy számomra ez a legkedvesebb paletta, és nem szégyellném az eslő, viharos szürke palettával vegyíteni :D.

Kíváncsian várom, hogy Titeket hogy ihlet meg ez a paletta, Ti vajon mit fogtok alkotni.
Holnap ugorjatok be a szokásos inspirációs bejegyzésért!

2 megjegyzés:

  1. Ilyen színekkel pöttyölök Annának egy párnát éppen :) Ha kicsit világosabb lesz, fotózom és küldöm a képet, jó?
    Imádom ezt a sok türkizt :) Az előző paletták is tetszettek, de talán a búval bélelt idő miatt nem igazán volt kedvem belekezdeni egy viharfelhő vagy egy erdőmélyi színvilágú holmiba. Ez viszont tényleg nagyon vidám :) Köszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsian várom! Igen, ez a színpaletta tényleg jobban esik... Most az ablakban a rikító sárga virágok is szürkébbnek hatnak :/

      Törlés