2015. november 3., kedd

Inspiráció a Mélykék palettához

Mint már tudjátok, a Colortrend játék legújabb palettája csupa mélykéket rejt.


Eleganciája mellett azért is hasznos ez a paletta, mert ilyen színekkel sokunk ruhatára tele van, abból az egyszerű okból, hogy sokoldalúan használható, és szinte minden más szín illik hozzá. De nézzük, mi mindent is lehetne MÉG alkotni ezekben az árnyalatokban, igyekeztem izgalmas projekteket összeszedni.

Itt van máris az első darab, amit ha minimális varrótudással rendelkezel, rögtön el is készíthetsz. Ez a ruha a "kis fekete" hétköznap viselhető párja, jolly joker bárki ruhatárában. Nekem - Marcsi szavait idézve - K.E.L.L.

Forrás és fényképekkel ellátott, angol nyelvű leírás itt
Lehet, hogy ezt kislányoknak szánták, de most, hogy össze tudom kötni újra a hajam, én szívesen hordanék ilyen masnis hajgumit. Nagyon mutatós, és egyszerű elkészíteni, akár hajpántra is rátehető.

Forrás és fényképes útmutató itt

Ha van néhány szép gyöngyöd ásványból, könnyen készíthetsz egy ilyen karkötőt:

Forrás és fényképes útmutató itt
A karkötőhöz illő fülbevalót is találtam :)

Forrás és fényképes útmutató itt
Kevés kiegészítő tudja annyira feldobni a télikabátot, mint egy kötött vagy horgolt kendő... Itt van egy horgolt, csodaszép kék színben, izgalmas mintával:

Forrás és ingyenes angol nyelvű leírás itt
Végül pedig jöjjön egy kötött projekt. Ki mondta, hogy a lábunk nem lehet divatos? :) Csipkés zokni, amibe kezdő zoknikötők is belevághatnak:

Forrás és ingyenes, angol nyelvű leírás itt
És még tartozom egy képpel tegnapról :). Íme az Árnika shopban fellelhető alapanyagok a mélykék palettához:










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése