2015. november 9., hétfő

Tölgy - Colortrend játék #6

Újabb hét, újabb paletta a Colortrend játékon! Ezúttal egy igazi őszi klasszikus, a Tölgy paletta következik! Képzelj el egy tölgyerdőt, ahol a sárga levelektől a kidőlt fatörzsön keresztül, a frissen elfűrészelt tölgyfáig mindenféle színeket megfigyelhetsz. Szerintem valahogy így nézhet ki:






















Ezek a meleg árnyalatok pozitív gondolatokat ébresztenek, és a hideg napokon is felmelegítenek. A ragyogó sárgásbarnák az erdőbe lombokon át beszűrődő napsugarakat idézik, így adva reményt, hogy egyszer újra tavasz lesz :).

E paletta színei a természetes vagy természetes hatású anyagoknak áll a legjobban, hiszen ezek nagyon természetközeli színek. Íme a képek a kifutókról:

Forrás itt
Mit szóltok hozzá? Nekem egyből a legutóbbi, Mélykék paletta jut eszembe, hogy mennyire jól passzolnak egymáshoz :). Remélem, Benneteket is inspirál!

A Tölgy paletta már a hatodik a sorban, ami azt jelenti, hogy e hét végén ismét sorsolok! Nem kevesebb mint hat paletta van versenyben, ezek közül bármilyen színben küldhettek pályázatot az info@arnikashop.com címre: Viharos szürkék, Száraz gyógynövények, Lagúna, Kasmírrózsaszín, Mélykék és a mostani Tölgy.
A nyeremény ezúttal is egy 1000 Ft-os vásárlási utalvány lesz, amit az Árnika shopban lehet beváltani.
A játékot nyilvánosan megosztók között is ismét sorsolni fogok, ahol valaki egy 500 Ft-os vásárlási utalvánnyal gazdagodhat.
Ne feledjétek: mindkét sorsoláson részt vesz a játék elejétől beérkezett összes nevezés és megosztás.

Tehát nincs más hátra: inspirálódj, alkoss és nyerj! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése