2015. november 16., hétfő

Marsala - Colortrend játék #7

Fontos palettához érkeztünk a Colortrend játékban, hiszen a Marsala bor árnyalatot választották a 2015-ös év színének. Nem csoda hát, hogy ezt az amúgy is hálás színt olyan sok tervező felkapta.


A Marsala elnevezés nemcsak a színt, hanem a szín által közvetített hangulatot is kifejezi: érzéki bordó, mely egyúttal melengető, elegáns és visszafogott is. Férfiak és nők is egyaránt viselhetik, de ami legfontosabb: szinte minden bőrtónusnak jól áll.

Itt is azok a szabályok érvényesek, mint az eddigi palettáknál többnyire: a természetközeli vagy annak tűnő anyagokon áll a legjobban ez az árnyalat.
A bordó szín alapvetően szerintem elég elcsépelt, ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen textúrán használjuk. Nézzétek meg pl. a középső ruhát: ezen a vékony, mégis puha, lágy anyagon szinte életre kel ez a szín, mintha egy virág bársonyos szirmából készült volna:

Forrás itt
Szóval fel van adva a lecke, nekem legalábbis nagy kihívásnak tűnik, hogy igazán szépet alkossak. Ti hogy vagytok ezzel? Megpróbáljátok? Ha igen, ne felejtsétek elküldeni az info@arnikashop.com cmíre a fotót a munkátokról, hogy a Colortrend játék albuma tovább színesedjen!

És most pár szót a második sorsolásról: újabb három hét telt el, így ismét sorsoltam a játékban résztvevők között. A pályázók közül Botthéka nyerte el az 1000 Ft-os vásárlási utalványt, míg a játék hírét megosztók között Takácsné Piller Mariann volt a szerencsés, aki egy 500 Ft-os utalvánnyal gazdagodott. Gratulálok a nyerteseknek, akik pedig most nem nyertek, azok 3 hét múlva újra versenybe szállhatnak :)

2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a paletta, eddig ez a kedvencem :) Bármelyik színét külön-külön vagy együtt is imádom :) Valamit kell készítenem belőlük...

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök, hogy kedvet kaptál hozzá :)

    VálaszTörlés