2015. november 23., hétfő

Kadmium - Colortrend játék #8

A Colortrend játék félidőjéhez érve egy igazán élettel teli, perzselő palettához érkeztünk, ami a kadmiumról kapta nevét.






















Élénk, vibráló színek a narancstól a barackig. Ez egy eléggé megosztó paletta, a narancs árnyalatokkal sokan nincsenek jóban, de vannak olyanok is, akik rajonganak értük. Én például az utóbbiak közé tartozom :).

A kadmium árnyalat a '70-es évek sztárja volt, azóta azonban csak most került ismét előtérbe. Az tény, hogy nehéz vele bánni, nem egyszerű viselni sem, de akinek sikerül, az egy igazán pozitív, életvidám, játékos megjelenést kölcsönözhet magának. Ezek a színek magukban hordozzák a lemenő na nyugalmát is, és a legtöbb bőrtípusnak kellemes, vidám tónust kölcsönöznek.

Idén önmagában is sikkes a kadmium, de kékkel és lilákkal is bátran párosítható.
Íme a kép a kifutókról:

Forrás itt
Nektek hogy tetszik? Az imádók vagy a gyűlölők oldalán álltok? ;) Akármelyik is legyen a válasz, nézzetek vissza holnap az inspirációs bejegyzésért!


6 megjegyzés:

  1. Nekem abszolút szerelem ez a színvilág.

    VálaszTörlés
  2. Akkor már nem vagyok egyedül :)

    VálaszTörlés
  3. A nem narancs, szélső színt szeretem (ott a jobb oldalon), a többi idegen tőlem, de két éve még a zöld és a sárga is az volt, úgyhogy ezzel a színpalettával is bármi megtörténhet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, az élet még nagyon hosszú... És a divat is hatással van ránk tudat alatt is.

      Törlés
  4. Nekem ezek a színek mind borzalmasan állnak egytől egyig, de nem mondom, hogy pl. egy lakásbelsőben nem tudom őket elképzelni kiegészítőként.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ... a Te lakásbelsődben, vagy valaki máséban? :D

      Törlés